onsdag 22 juli 2009

some things are meant to be.



och jag saknar honom redan

5 kommentarer:

Anna sa...

Sött ^^.

s sa...

Vicken snygg kille! Din pojkvän? :)

Therese Petersson sa...

visst är han :) yes!

Matilda sa...

hahaha! hon ÄR rälig, det är fakta! Hon låter som en gris, ser ut som en, och beter sig som en också. USCH! ja, jag vet. Höll på att smälla av när dom berättade det för mig, trodde aldrig dom skulle få en till, från början hade dom ju inte ens planerat att ha Lovisa, det var inte meningen att hon skulle komma till världen alltså, och nu blir det TVÅ! Kill me.

Matilda sa...

haha nej, dom sa ju det på dagis att det var egentligen inte meningen att dom skulle få barn och dom visste ju inte alls hur det gick till att uppfostra, haha. om det ändå vore där skon klämmer liksom, men deras unge är en skapelse för sig själv alltså :P
Hm, jadu, det är en bra fråga.. alltså, det beror helt på vad ni är ute efter, det är ju svenska akademin ikväll så alla lär ju hänga där, annars tycker jag det är bäst att hålla sig vid cantina, cardinal och tempel, om man ska ut, annars är där ju knutan med stinsen och shakespeare osv. Det är liksom inget särskilt ställe folket hänger på utan där är tält vid varje ställe typ, så de beror på vad man är ute efter. Martin var på utposten igår en sväng och sa att där var rätt bra drag med, men ja, det finns ju en del att välja på alltså ;P Hoppas ni får en trevlig kväll! :)